Metaalhandel Aleja

Al 55 jaar een naam die staat in de staalhandel

053 66 62 18

Bespaar tijd en geld met bewerkt of prefab wapeningsstaal

Aleja uit Welle (gemeente Denderleeuw, Oost-Vlaanderen) is een specialist in de bewerking van betonstaal of wapeningsijzer. Met onze moderne afdeling voor het knippen en plooien van betonijzer kunnen we service op maat leveren voor iedere klant.

Als u wapening wilt aanbrengen bij bouw en constructie, neemt het knippen, plooien en binden van betonstaal veel tijd in beslag. Want alles moet heel precies passen. Dankzij de moderne machines van MEP, die Aleja in combinatie met een slim softwareprogramma gebruikt, kunnen de gewenste instellingen en gegevens gescand of doorgestuurd worden en is perfect maatwerk gegarandeerd.

Kleurenetiketten

Een extra mogelijkheid die het modern machinepark Aleja biedt is het aanbrengen van kleurenetiketten om perfect onderscheid te maken tussen verschillende klanten, specificaties en bestellingen. Daarnaast stelt onze apparatuur ons in staat om in gelaste balken of liftputten meteen ook waterkeringsplaten te voorzien.

Het grote voordeel van ons prefab geknipt en gebogen, gevlochten of gelast betonijzer op maat is dat u de betonwapening op de werf meteen kunt gebruiken en in de juiste positie plaatsen. Dat levert u tijdwinst op, het spaart personeelskosten uit en u weet dat het vlechtwerk vakwerk is van Aleja!

Contacteer ons

Aleja levert maatwerk in knippen, plooien en prefabriceren van staal! Contacteer ons voor verdere informatie!

Vraag een offerte aan